Openingsfestival Week van de Toegankelijkheid 2020

27 september 2020

Op maandagmiddag 5 oktober opent Ieder(in) de jaarlijkse Week van de Toegankelijkheid met een online openingsfestival. We nodigen je van harte uit bij deze opening aanwezig te zijn.

Het thema van de Week van de Toegankelijkheid 2020 is digitale toegankelijkheid. Het openingsfestival start met een talkshow waarin ervaringsdeskundigen vertellen waarom digitale toegankelijkheid zo belangrijk is. Hier zijn een Tolk Nederlandse Gebarentaal en schrijftolk bij aanwezig. Daarna kunnen alle deelnemers twee workshops volgen.

Het volledige programma en beschrijving van de workshops vind je hier

Wil je ingaan op onze uitnodiging en de opening van de Week van de Toegankelijkheid bijwonen? Meld je dan via dit keuzeformulier aan voor twee workshops. Dat kan tot uiterlijk maandag 28 september. In dit formulier kan je ook aangeven of je ondersteuning nodig hebt om de workshop te volgen. Meer informatie over de workshops vind je dus in de bijlage. Voor sommige workshops geldt een maximaal aantal deelnemers. Het kan dus zijn dat de workshop van jouw keuze vol zit. We vragen je daarom ook om twee reserve-workshops te kiezen.

Het gehele festival vindt plaats in Zoom. Als je je aanmeldt, dan sturen we je uiterlijk vrijdag 2 oktober per mail je deelname-ticket. Bewaar deze mail goed, want hierin zitten ook de Zoom-links waarmee kunt deelnemen aan de workshops.

Wij kijken uit naar de opening en hopen dat er een geslaagde Week van de Toegankelijkheid op zal volgen. Een Week waarin overal in het land veel aandacht zal zijn voor (digitale) toegankelijkheid; aandacht die uiteindelijk leidt tot verdere verbetering.

Mocht je nog vragen hebben, je kunt ons altijd mailen via info@weekvandetoegankelijkheid.nl