Volwassenen

Beste medebewoner,

In de introductie hebben we al laten weten waar wij als platform voor staan. Wij willen u zo breed mogelijk informeren. Veel informatie kunt dan ook vinden op onze website. Zodra er iets belangrijks te melden is, zullen we dat ook vermelden. Wilt u daarvan op de hoogte blijven? Bezoek dan regelmatig onze website.

In ons archief leest u bv. wat we zoal als platform al gedaan hebben. Ook zullen we laten weten waar wij mee bezig zijn en welke aandachtspunten nog belangrijk zijn om aan te pakken.

Misschien heeft u wel een brandende vraag of een idee voor ons. U kunt dan het contactformulier hiernaast invullen. Laat ons ook uw mening weten! Dit kan door antwoord te geven op onze stelling. Wij proberen samen met u een oplossing te zoeken voor uw probleem.

Verder is het onze bedoeling dat wij 2 maal per jaar een nieuwsbrief namens ons platform verzorgen. Heeft u een artikeltje voor deze nieuwsbrief? Laat het ons weten. Wij stellen dat ook zeer op prijs.

We hopen dat u veelvuldig een kijkje op onze website neemt en dat wij samen met u de gemeente Stichtse Vecht toegankelijker kunnen maken voor iedere inwoner, dus ook voor mensen met een beperking.

Platform Gehandicapten Stichtse Vecht